Lichtshow in Amsterdam

Dutch Infinity levert innovatieve LED-oplossingen, speciaal voor clubs, evenementen, restaurants, pubs of entertainment centers. Hiermee creëert u bijvoorbeeld een prachtige lichtshow in Amsterdam en omstreken.

Een lichtshow op maat gemaakt

Lichtshow in Amsterdam Dutch Infinity levert innovatieve LED-oplossingen, speciaal voor clubs, evenementen, restaurants, pubs of entertainment centers. Hiermee creëert u bijvoorbeeld een prachtige lichtshow in Amsterdam en omstreken. Een lichtshow op maat gemaakt Wilt u ook een spectaculaire lichtshow in uw club in Amsterdam? Dan heeft verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij de 3 dimensionale LED panelen in elke vorm of maat produceren. We kunnen het zo voor u maken dat het perfect op uw locatie past. We komen graag bij uw langs om de ruimte ter plekke te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een aantal ontwerpen met bijbehorende offertes. Deze zijn geheel vrijblijvend. Pas als u tevreden bent, gaan we de panelen voor u produceren. Daarna wordt deze geleverd en geïnstalleerd. De panelen zijn dmx gestuurd waardoor u zelf en unieke lichtshow in Amsterdam kunt neerzetten. Een blikvanger voor elke uitgaansgelegenheid. 3D LED panelen huren Naast een op maat gemaakte lichtshow in Amsterdam is het ook mogelijk om de 3D ledpanelen te huren. Bijvoorbeeld voor een feest of evenement. Deze standaard panelen hebben een afmeting van 1200 x 400 mm. Deze panelen kunnen geleverd worden met een vooraf geprogrammeerde lichtshow. Op de website vindt u informatie over de mogelijkheden en prijzen van de verhuur van verlichting.  Afspraak maken? Wilt u meer informatie of een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen of plannen een afspraak voor u in. Wilt u ook een spectaculaire lichtshow in uw club in Amsterdam? Dan heeft verschillende mogelijkheden. Zo kunnen wij de 3 dimensionale LED panelen in elke vorm of maat produceren. We kunnen het zo voor u maken dat het perfect op uw locatie past. We komen graag bij uw langs om de ruimte ter plekke te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan ontvangt u van ons een aantal ontwerpen met bijbehorende offertes. Deze zijn geheel vrijblijvend. Pas als u tevreden bent, gaan we de panelen voor u produceren. Daarna wordt deze geleverd en geïnstalleerd. De panelen zijn dmx gestuurd waardoor u zelf en unieke lichtshow in Amsterdam kunt neerzetten. Een blikvanger voor elke uitgaansgelegenheid.

3D LED panelen huren

Naast een op maat gemaakte lichtshow in Amsterdam is het ook mogelijk om de 3D ledpanelen te huren. Bijvoorbeeld voor een feest of evenement. Deze standaard panelen hebben een afmeting van 1200 x 400 mm. Deze panelen kunnen geleverd worden met een vooraf geprogrammeerde lichtshow. Op de website vindt u informatie over de mogelijkheden en prijzen van de verhuur van verlichting.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie of een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen of plannen een afspraak voor u in.

Share This
X